Κέντρο Γεωργικών μηχανημάτων  Λούσπας
Γεωργοκτηνοτροφικός εξοπλισμός
Έκθεση Ανταλλακτικά Service
Τα πάντα για τον κόσμο της υπαίθρουΗ εταιρεία Λούσπας από το 1979 δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας γεωργικών και κτηνοτροφικών μηχανημάτων και εργαλείων.
Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, το αυξημένο αίσθημα ευθύνης  σε συνδυασμό με την σύγχρονη και συνεχώς ανανεωμένη γκάμα εμπορευμάτων, συνέβαλαν στο να εδραιωθούμε  στην αγορά του γεωργικού μηχανήματος κερδίζοντας παράλληλα και την εμπιστοσύνη του αγρότη- κτηνοτρόφου.

Θα μας βρείτε στο 12ο χιλιόμετρο Γιαννιτσών Εδέσσης όπου εκεί λειτουργεί μία έκθεση γεωργοκτηνοτροφικών μηχανημάτων έκτασης 4000 τμ.  που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μία πληθώρα μηχανημάτων,  καινούργιων και μεταχειρισμένων,  μικρών και μεγάλων,  που θα εξυπηρετήσουν όλες σας τις ανάγκες.

 Επίσης στον ίδιο χώρο  λειτουργεί συνεργείο επισκευής γεωργικών μηχανημάτων συμβάλλοντας στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

Τα μηχανήματα συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας καθώς και με τους όρους, τις προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το όνομα Λούσπας είναι συνυφασμένο με τη συνέπεια και την αξιοπιστία.  η πώληση για μας δεν αποτελεί μόνο πράξη συνδιαλλαγής αλλά η αρχή μιας νέας συνεργασίας καθώς είμαστε δίπλα στον πελάτη και μετά από την πώληση για κάθε του πρόβλημα.